Shopping Cart

Blandebatteri kjøkken

Billigvask har et stort utvalg av blandebatteri til kjøkken. Hos oss finner du blandebatterier i alle former og farger, spesielt tilpasset ditt kjøkken. Vi anbefaler spesielt å matche en kjøkkenvask av silgranit med et blandebatteri av silgranit – da kan du selv velge om du skal ha like farger, eller virkelig sprite opp kjøkkenet med en vask i en farge og et blandebatteri i en helt annen farge. Velg blant farger som antrasitt, hvit, perlegrå osv, eller gå for et klassisk blandebatteri i krom. I vårt utvalg av blandebatterier til kjøkken finner du også fine løsninger som uttrekkbare slanger o.l. Alle blandebatteriene vi fører er laget av høykvalitets materialer og har en høy grad av finish.

Tips når du skal velge blandebatteri kjøkken:

Tenk over hvorvidt du skal ha kran med høy eller lav tut. Vi anbefaler alltid å måle opp før bestilling så du er sikker på at blandebatteriet passer det du ønsker å ha det. Har du plass til det anbefaler vi alltid blandebatteri med utrekkbar/fleksibel tut Det gir deg fordelene av å komme til overalt, det blir mye enkelt å skylle vasken men også enda enklere å fylle opp større gryter, panner eller kar.

De fleste blandebatteriene til kjøkken vi fører er produsert av Blanco. Dette er et velkjent tysk firma som har sin historie helt tilbake i 1925 og er synonymt med tysk kvalitet og nøyaktighet. Blanco spesialiserer seg på kjøkkenvasker og blandebatterier til kjøkken i rustfritt stål, keramikk og silgranit – produktene føres nå i over 100 land.

GRATIS FRAKT

på alle ordre!

Vi tilbyr delbetaling

Mulighet for faktura / delbetaling

Størst utvalg?

Norges største utvalg av Blanco?

100% sikker betaling

Visa / Mastercard / Faktura / Delbetaling